Over ons

Wij, Ellen & Philip, zijn een kleinschalig bedrijfje met een grote voorliefde voor border collies. Zoals je kan merken aan de foto’s op de faceboopagina:

https://www.facebook.com/lobonaturepetfood

Door onze dierenhobby heeft ons bedrijfje daar ook zijn oorsprong gevonden. Wij gaan er prat op om Lobo Nature Petfood te verdelen na dit zelf uitgebreid getest te hebben op onze eigen honden. Alle soorten zijn stuk voor stuk kwaliteitsvoer waar we volledig achter staan. Er zijn natuurlijk heel veel soorten voer op de markt, waarom Lobo? Lobo is, zoals de naam het zelf zegt, Nature Petfood. Dus zo natuurlijk mogelijk gemaakt, voor elk wat wils. Moeilijke eters, kieskeurige eters, te dik, te dun, heel sportief, ouder worden, puppy’s,……

LOBO West is een handel van hond- en kattenvoeding gespecialiseerd in anti-allergische voedingen voor zowel honden als katten. Wij zijn verdelers van het merk LOBO ”nature” Petfood en GATO ”nature” Catfood. Wat hoogwaardige voedingen zijn voor honden en katten. Bijna alle voedingen, voor zowel honden als de katten, zijn tarwe- en glutenvrij. Wat zorgt dat allergische reacties al voor een groot deel verkleint worden. Ook graanvrije voedingen voor zowel honden als katten zitten in ons assortiment.

We zijn ook altijd bereikbaar voor persoonlijk advies via telefoon. Heb je vragen of weet je niet wat kiezen kan je ons altijd bellen op nr 0479/77 85 82. Ook zijn er allerhande snacks voor honden te verkrijgen. Ook zijn wij verdeler van het merk Natural Greatness. Deze voeding werd vroeger enkel door dierenartsen verkocht en mag sinds kort aan particulieren worden aangeboden. Bij dit merk heb je ook voedingen voor extreem allergische honden. Hier kunnen wij mono-proteïne voeding aanbieden volledig graanvrij!

Voor alle vragen op gebied van voer kan u bij ons te raad!

Ellen & Philip

Gato nature catfood heeft zijn oorsprong gevonden in onze eigen katten waar we moeilijk droogvoer voor vonden die natuurlijk en gezond is maar toch aan een redelijke prijs beschikbaar was. Hierdoor zijn we aan het werk gegaan om zelf een merk van kattenvoeding op de markt te brengen, gespecialiseerd is in natuurlijke, gezonde en anti-allergische kattenvoeding.

Dit is een hoogwaardige voeding voor katten. Bijna alle voedingen zijn tarwe- en glutenvrij. Dit sluit de meest voorkomende allergieën al uit. Ook is er een volledige graanvrije voeding beschikbaar.

Lobo Nature Petfood is een hondenvoeding ontwikkeld op basis van kennis en ervaring van meerdere deskundigen (o.a. fokkers, kynologen, dierenartsen en nutritionisten). De samenstelling van deze complete maaltijd bestaat niet alleen uit een volwaardige korrel maar is tevens sterk verrijkt met allerlei supplementen.

Door de speciale procedure van bewerking van de streng geselecteerde basisgrondstoffen en van de toevoegingen is er geen verlies van voedingswaarde. Lobo Nature Petfood garandeert een zeer hoge smakelijkheid en sluit daarbij enig probleem van acceptatie uit.

De additieven zorgen voor een extra aanvulling bovenop de essentiële voedingsstoffen. Dit komt allemaal ten goede van de conditie van de hond in het algemeen en van de huid en de vacht in het bijzonder. De calorierijke maaltijd wordt zeer licht verteerd en dit resulteert in een goede en beperkte hoeveelheid ontlasting.

Hoewel Lobo Nature Petfood oorspronkelijk een Nederlands merk is, wordt dit ook verdeeld in België.

Natural Greatness ultra premium voeding voor honden en katten van alle leeftijden en voor alle rassen is gemaakt op basis van een zeer hoog aandeel vlees. Dit hoort ook het dagelijks carnivoor dieet te zijn van uw hond of kat, net zoals het dat ook van zijn voorouder, de wolf en de lynx, was.

Daarom bevatten bijna alle Natural Greatness varianten géén granen en zijn ze hypoallergeen.
Aangevuld met enkel natuurlijke ingrediënten zoals groenten en fruit en alleen maar natuurlijke toevoegingen van de hoogste kwaliteit en verteerbaarheid.

Natural Greatness recepten helpen uw huisdier een gezonde huid met glanzende vacht en verhoogde vitaliteit te krijgen.